پنجشنبه, ۰۹ فروردین ۱۴۰۳
Thursday, 28 March 2024

    مدیر کل بهزیستی:سازمان بهزیستی

    مدیر کل بهزیستی استان خوزستان:

    سازمان  بهزیستی بیشترین همکاری را با سازمانهای مردم نهاد دارد.

    غلامرضا صدیق راد مدیر کل بهزیستی استان خوزستان در نشست هم اندیشی سازمانهای مردم نهاد فعال در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی که در سالن اجتماعات اداره کل بهزیستی با حضور مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان و بیش از پنجاه سازمان
    مردم نهاد زیر نظر بهزیستی و در جمع اصحاب رسانه بیان داشت: بهزیستی از سازمان هایی است که بیشترین همکاری را با
    سازمان های مردم نهاد دارد و از 117 سازمان مردم نهاد که زیر نظر بهزیستی خوزستان فعالیت میکنند تعداد 54 مرکز تنها در حوزه
    اعتیاد فعالیت دارند .

    صدیق راد ضمن بیان اینکه در خوزستان یک هزار و 880 مرکز غیردولتی با این سازمان همکاری می کنند عنوان داشت :سازمان های مردم نهاد با همکاری خود کمک شایانی به بهزیستی می کنند و در بسیاری از موارد که سازمان های دولتی نمیتوانند وارد عمل شوند، سازمان های مردم نهاد وارد شده و باری از دوش بهزیستی برمی دارند.

    مدیر کل بهزیستی خوزستان گفت: رسانه ها می توانند به عنوان کارشناس مسائل اجتماعی امور داخلی کشور را تحلیل کنند و در
    صورت لزوم و وجود نقص هایی در سازمان های مردم نهاد و یا ادارات بهزیستی به اداره کل گزارش دهند.

    صدیق راد افزود: خانه های بهبودی در مسئله اعتیاد به خوبی عمل کردند و آموزش ها و روش های زندگی را به این افراد آموختند. همچنین برخی سمن ها کارهای عملیاتی در این حوزه انجام دادند که قابل قدردانی است.

    وی با اشاره به درمان اعتیاد در خانه های بهبودی عنوان کرد: موضوع درمان اعتیاد پچیده است و یک سیکل خاص را دارد که از لحاظ شخصیتی، مکان و زمان در افراد متفاوت است و در این مراکز شخص با اختیار خود برای رهایی از این مشکل اقدام می کند.

    مدیر کل بهزیستی خوزستان بیان کرد: ۸۴ کمپ ترک اعتیاد در استان وجود دارند، پیش از این کمپ های بودند که به صورت غیر قانونی فعالیت می کردند ولی اکنون دیگر هیچ کمپ غیر قانونی در اهواز وجود ندارد.

    صدیق راد با اشاره به سیکل ترک اعتیاد و نحوه ارائه خدمات به معتادان تحت پوشش گفت: اگر ۶ ماه از پاک شدن فرد بگذرد؛ خدمات
    اداره کل بهزیستی وارد یک سیکل جدید شده و به وی به عنوان معتادی که ترک عتیاد کرده خدمات می دهد.

    وی با اشاره به برخی خدمات آموزشی اداره کل بهزیستی به افرا تحت پوشش گفت: آموزش ها با محوریت مهارت زندگی، کار و خانواده به افراد نیازمند و وابسته به اداره کل بهزیستی ارائه می شود.

    مدیر کل بهزیستی خوزستان ادامه داد: برای القا کردن این مهارت ها، نیروی کارشناس به مراکز و سازمان ها برای آموزش دادن به این افراد فرستاده می شود.

    صدیق راد با اشاره به نحوه انجام آمور آموزشی در سازمان بهزیستی اظهار کرد: مسائل آموزشی این سازمان با توزیع بروشور و تراکت و انجام سمینارهای علمی و فرهنگی در مراکز چون دانشگاه، مدارس، سازمان های دولتی و مساجد و حسینیه ها صورت می گیرد.

    وی افزود: افرادی که توانمند شوند دیگر تحت پوشش اداره کل بهزیستی نیستند و این رسالت بهزیستی است که افراد تحت پوشش را به یک توانمند سازی برسانند.

    مدیر کل بهزیستی در پایان با اشاره به نقش سازمان در افزایش تاثیرگذاری افراد تحت پوشش گفت: سازمان بهزیستی با توانمند کردن افراد به آنها این امکان را می دهد که وارد فعالیت های اجتماعی و اقتصادی شوند.

    در ادامه مهرداد شریف مخمل زاده مدیر كل امور اجتماعی استانداری خوزستان گفت: از سال ۸۴تا ۹۲ حدود ۱۰۰ سازمان مردم نهاد در استان ثبت شد كه ۴۰ درصد آنها به شیوه های مختلف از دایره فعالیت خارج شدند.

    ایشان اظهار داشت:ضرورت توسعه موسسات مردم نهاد باید از سوی تمامی رسانه ها، بازتاب داده شود و تمامی خبرگزاری ها و روزنامه ها باید در انجام این رسالت پیش قدم باشند.

    مخمل زاده ادامه داد: دستگاه های دولتی در انجام وظایف خود بدون حضور سازمان های مردم نهاد كم توان عمل می كنند و دیگر وجود این سازمانها برای انجام هرچه بهتر فعالیت های دولتی، امری ضروری است.

    وی با اشاره به توانایی ها و تجربیات سمن ها عنوان كرد: استفاده درست از توانایی های سازمان مردم نهاد و استفاده از تجربیات آنها باید در
    تمامی مراكز دولتی و از جمله اداره كل بهزیستی استان خوزستان نهادینه شود.

    مدیر كل امور اجتماعی استانداری خوزستان افزود: ارتباط رسانه ها و سازمان های مردم نها در سالهای گذشته بسیار ضعیف بود و باید برای جبران این ضعف و معرفی سازمان ها و نوع فعالیت آنها تمام تلاش خود را كرد.

    مخمل زاده با اشاره به ضرورت تبیین جایگاه سمن ها تاكید كرد: هنوز این فرصت را داریم كه جایگاه این مراكز را در جامعه تبیین كنیم و وضعیت آنها را بهبود بخشیم تا به جایگاه اصلی خود نزدیك شوند.

    مدیر كل امور اجتماعی استانداری خوزستان بیان كرد: در حوزه های مختلف فرهنگی برای اینكه از آنها برای انجام فعالیت دعوت كنیم با مشكل مواجه هستیم و باید راه حلی برای این مشكل پیدا كرد.

    مخمل زاده با اشاره به امكان انجام فعالیت در قالب موسسه های شناسنامه دار گفت: سازمان های مردم نهاد بعد از ثبت شدن، دیگر فعالیت های آنها شناسنامه دار است و می توانند به طور پیوسته با نهادهای دولتی در ارتباط باشند.

    وی افزود: نحوه تعامل سمن ها با ارگان های دولتی نیاز به فرهنگ سازی دارد و رسانه ها می توانند این فرهنگ سازی را تسهیل بخشند.

    مدیر كل امور اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به لزوم تحسین همیاری میان سازمان ها مردمی و ارگانهای دولتی بیان كرد: انتظار می رود كه همیاری و تعامل بین سازمان های مردم نهاد رسانه ها واداره های دولتی از وضعیت موجود بهتر شود.

    مخمل زاده ادامه داد: با شروع فعالیت های مردم نهاد و بعد از مصوبه سال ۸۴ تا سال ۹۲ حدود ۱۰۰ سازمان مردم نهاد در استان خوزستان ثبت شدند كه ۴۰ درصد آنها به شیوه های مختلف از دایره فعالیت خارج شدند. از سال ۹۳ تاكنون نیز۵۰ پروانه فعالیت صادر و ۶۰ پرونده در انتظار ثبت است.

    وی در پایان گفت: سازمان های مردم نهاد با توانمندسازی خود واگذاری بخشی از فعالیت های دولتی به آنها می توانند بسیار تاثیرگذار باشند و ما نباید نگاه فانتزی به این سازمانها داشته باشیم و هدف از برگزاری این نشست اینست که سازمانهای مردم نهاد مهم ترین چالشها و پیشنهادهای پیش رو را مطرح نمایند تا بتوانیم به یک جمع بندی مناسب رسیده و جهت سال 94 برنامه ریزی نماییم.

    اطلاعات تماس

    map markerآدرس : اهواز، کیانپارس، خیابان اسفند غربی، فاز 1، اداره کل بهزیستی استان خوزستان

    telephone تلفن :9-33768226-061

    icons8 faxفاکس : 33768342-061

    email openپست الکترونیکی : info@behzisty-khz.ir

    time ساعات کاری : 6صبح الی 13بعدازظهر شنبه تا چهارشنبه هر هفته بجز ایام تعطیل

     

    مکان ما روی نقشه

    آمار بازدیدکنندگان

    امروز271
    دیروز424
    این هفته2148
    این ماه9643
    کل475923

    1403-01-09