معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی:مشارکت نهادهای مردمی در پیشگیری از اعتیاد مؤثر است
احمد میدری در همایش رفاه اجتماعی و فقر زدایی که 14 مهرماه در سالن اجتماعات مجتمع فتح المبین اهواز برگزار گردید بیان داشت: اعتیاد در کشور ما آسیبهای متعددی دارد که 65 درصد از جرایم کشور به صورت مستقیم و غیرمستقیم مربوط به این موضوع است.
وی با اشاره به اینکه چرا خوزستان به عنوان استان پاک انتخاب شده است افزود: به دلیل اینکه استاندار خوزستان پیشرو و خودجوش اقداماتی از جمله نواختن زنگ اعتیاد در استان را انجام داده است و ایجاد فضای همکاری بین بخشی خوبی در جهت مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد در استان آایجاد نموده اند آماده اجرای طرح خوزستان پاک و عاری از اعتیاد شدیم.
معاون رفاه وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: مشارکت نهادهای مردمی نیز در پیشگیری از اعتیاد میتواند مؤثر باشد زیرا هرجا به نیروی مردمی اکتفا کردهایم توانسته ایم گامهای بلندی برداریم که نمونه بارز آن در جنگ تحمیلی بود.
میدری ادامه داد: سازمان بهزیستی نیز با مشارکت مردمی توانسته بخش عمده ای از بودجه خود که حدود 30 درصد است را بدون هیچ چشمداشتی تامین کند.
وی تصریح کرد: امیدواریم با کمک نیروهای مردمی و انجمنها و نهادهایی که رسمیت ندارند اما از نهاد رسمی نیز مؤثرترند از آسیبهای اجتماعی جلوگیری کنیم.
میدری با بیان اینکه یک برنامه ارتقای پایش اجتماعی را در استان خوزستان باید اجرا کرد، اضافه کرد: میتوان در فصل ششم توسعه، این طرح را اجرایی کرد.
معاون وزیر رفاه، کار و امور اجتماعی عنوان داشت: در این برنامه، طرحی تحت عنوان رفاه اجتماعی در نظر گرفته میشود و شیوه این برنامه برخلاف برنامههای دیگر در کشور است، چراکه قبلاً در سطح کشور تصویب و بعد به استانها ابلاغ میشد اما قصد داریم به عنوان هماهنگ کننده رفاه اجتماعی کشور، اینبار کار را از شهرستانها آغاز و سپس به سطح کشور برسانیم.
ایشان تأکید کردند: از مدیرکل بهزیستی خوزستان هم خواستهایم کاهش اعتیاد را از شهرستانها آغاز و اقدامات را تحت عنوان یک برنامه در سطح کل شهرستانهای استان محقق کند.