شرکت بهرهبرداری نفت و گاز آغاجاری در اقدامی انساندوستانه و در راستای مسئولیت اجتماعی خود، اقلام بهداشتی به افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی امیدیه اهدا کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان خوزستان، ماشاالله ویسینژاد، رئیس اداره بهزیستی شهرستان امیدیه، با اشاره به پیگیریهای انجامشده در زمینه ظرفیتسازی اجتماعی، از همکاری ارزشمند سید محسن دهبانپور، مدیرعامل شرکت نفت و گاز آغاجاری تقدیر کرد.
وی اعلام نمود که این شرکت با اختصاص ۱۳۰ بسته پوشینه به ارزش ۷۰ میلیون تومان، از ۵۰ نفر از توان خواهان دارای معلولیت ضایعه نخاعی و بسترگرا در شهرستان امیدیه و مناطق همجوار حمایت کرده است.
ویسی نژاد بیان کرد:مدیرعامل شرکت نفت و گاز آغاجاری نیز با تأکید بر تعهد این شرکت به مسئولیتهای اجتماعی، قول دادند که با توجه به ظرفیتهای مالی شرکت، این گونه اقدامات حمایتی بهصورت مستمر ادامه خواهد یافت.
رئیس بهزیستی شهرستان امیدیه خاطر نشان کرد: این شرکت در سال جاری کمکها و خدمات مختلفی از جمله اردوی سیاحتی زیارتی،تامین بسته های معیشتی،تعمیر وسایل سرمایشی و تأمین نوشت افزار را به جامعه هدف بهزیستی ارائه کرده است.