مدیر کل بهزیستی خوزستان:
غلامرضا صدیق راد تصریح کرد: حوادث و بلایای طبیعی خسارات زیاد و جبران ناپذیری را به دنبال داشته و آنچه مهم و ضروری است اتخاذ تدابیر و راهبردهایی است که خسارت های وارد شده را تا اندازه ای کاهش دهد.
وی با اشاره به اینکه انسان و جامعه مدنی خود به عنوان بزرگترین و بهترین سرمایه می توانند نقش کلیدی در کاهش آسیب ها داشته باشندافزود: برنامه حمایت های روانی_اجتماعی مبتنی بر جامعه پس از حوادث و بلایا، برنامه هایی هستند که هدفشان بهبود روانشناختی اعضای جامعه علاوه بر بهبود اجتماعی جوامع در کل است.
صدیق راد بیان داشت: مداخلات روانی_اجتماعی شامل طیف گسترده ای از خدمات در حوزه سلامت روان بوده و سلامت روان به شرایطی از رفاه عاطفی و روانی اطلاق می شود که فرد قادر است با استفاده از توانایی های عاطفی و شناختی خود عملکرد مناسبی داشته باشد و نیازهای روزمره زندگی خود را تأمین کند.
مدیر کل بهزیستی خوزستان همچنین توضیح داد: آموزش های تخصصی از جمله مدیریت استرس ، مقابله با اضطراب، کنترل خشم، مشاوره سوگ، کمک های اولیه روانشناختی، بهداشت روانی در بلایا برای گروه های فوریتی از اهداف اصلی این طرح بوده و آموزش مهارت های مقابله با استرس و اضطراب برای توانمندسازی افراد از دیگر اهداف این طرح است.
صدیق راد افزود: گروه فوریتی محب به صورت داوطلبانه و از ارگانهای مختلف از جمله بهزیستی ، هلال احمر، مراکز مشاوره، کارشناسان، دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مددکاری، روانشناسی و اساتید دانشگاه که آمادگی خود را در این زمینه اعلام کرده اند تشکیل شده است.
وی با اشاره به اینکه هدف از تشکیل تیم محب افزايش توان، انسجام و هماهنگي لازم بين نيروها و عوامل امدادي استان در جهت پاسخگويي سريع به حوادث غير مترقبه است خاطرنشان کرد: هم اکنون 12 تیم فوریتی محب و تعداد 46 محله محب در شهرستان های اهواز ،آبادان، اندیمشک، خرمشهر، دزفول، شوش، دشت آزادگان، ایذه، شوشتر، رامهرمز، ماهشهر و رامشیر تشکیل شده که بصورت تخصصی آموزش دیده و آماده مداخلات و حمایت های روانی اجتماعی در حوادث و بلایا و شرایط اضطراری هستند.