بعدازظهر روز چهارشنبه ۱۵ اسفندماه ،در دومین جلسه شورای مشارکتهای مردمی استان خوزستان در سال جاری، علی بویری، معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان، بر اهمیت جلب مشارکتهای مردمی در حوزههای سیاسی و اجتماعی تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان خوزستان،بویری در این جلسه که با حضور مدیرکل بهزیستی خوزستان و اعضای شورا در سالن جلسات معاونت سیاسی اجتماعی استانداری برگزار شد، با اشاره به ضرورت اولویتبندی مشارکتهای مردمی در برنامههای اجرایی و اجتماعی، خواستار همکاری بیشتر دستگاههای اجرایی، سازمانهای مردمنهاد، انجمنها و نهادهای مرتبط شد.
معاون استاندار خوزستان توانمندسازی جامعه، بهویژه قشر آسیبپذیر، را یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دانست و افزود: هرچه اقشار آسیبپذیر توانمندتر شوند، تأثیر مثبت بیشتری بر سایر مولفههای توسعه خواهند گذاشت و این موضوع همچنین در دیدگاه مردم، باور جمعی و فرهنگ عمومی نیز تأثیر بسزایی دارد.
بویری پیشنهاد کرد که جلسات شورای مشارکتهای مردمی استان باید بیش از دو بار در سال برگزارشود تا با همگرایی و هماندیشی بیشتر، مشکلات اقشار آسیبپذیر بهطور مؤثرتری حل شود،وی همچنین بر لزوم حضور همه دستگاهها از جمله شهرداری وصدا وسیما و ارشاد اسلامی در کنار بهزیستی برای فرهنگ سازی و حمایت از این قشر تأکید کرد.
علی بویری برگزاری جلسات متناظر در شهرستانها توسط فرمانداریها را لازم و ضروری دانست و نقش روسای بهزیستی شهرستانها را در این جلسات بسیار مهم ارزیابی کرد.
بویری در پایان گفت: استفاده از ظرفیت اصناف، خیرین وسازمانهای مردمنهاد و مشارکت فعال آنها در این فرآیند، کلید موفقیت در توانمندسازی اقشار آسیبپذیر و تحقق توسعه پایدار است.
مهران کریمیان مدیر کل بهزیستی ضمن اشاره به اهمیت شورای مشارکتهای مردمی گفت: هدف از تشکیل این جلسه هم اندیشی برای جذب و جلب مشارکتهای های مردمی و نحوه هزینه کرد این کمک ها است.
کریمیان با اشاره به آمار جامعه هدف بهزیستی خوزستان افزود: به دلیل وظایف متعددو گستردگی آسیبها و نیازهای مختلف جامعه هدف تحت پوشش ، منابع و اعتبارات بخش دولتی بهزیستی پاسخگوی همه نیازها ودرخواستهای مددجویان نیست ونیازبه مشارکت وهمیاری عموم مردم وخیرین می باشیم.
وی افزود: ضروری است شورای مشارکتهای مردمی نسبت به اجرای برنامه هاو طرح های نوآورانه و هدایت مشارکت اقشار گوناگون جامعه، اعم از عموم مردم، سازمان های دولتی و غیردولتی و صنایع وشرکتها اقدام نماید.
گفتنی است در پایان مقرر شد،درراستای مسئولیتهای اجتماعی، پیگیری لازم به منظور هدایت کمک شرکتها و اصناف و بازاریان و صنایع برای خانوارهای تحت پوشش بهزیستی انجام شود و شهرداری، اوقاف، صداوسیما همکاری لازم رابا بهزیستی داشته باشند، همچنین درماه مبارک رمضان نسبت به برگزاری سفرهای افطاری وتوزیع بسته های معیشتی اقدام شود.