معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ظرفیت های مردمی بسیار جهت مشارکت در امور مربوط به این سازمان گفت: یکی از این ظرفیت ها اصناف هستند که میتوانیم با اعطای مجوز خیریه از کمک آنها بهره مند شویم.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل، دکتر سیدجواد حسینی معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور در جریان سفر به استان خوزستان با امام جمعه و نماینده ولی فقیه در آبادان و نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
وی با اشاره به مشکلات و معضلات موجود گفت: راهکار ما در سازمان بهزیستی برای حل این مشکلات استفاده از ظرفیت های موجود است. برای مثال مستثنی شدن بهزیستی از قانون تخصیص ۳ درصد سرجمع بودجه سازمانها به موضوع تعادل بخشی منطقه ای که خود بهزیستی موضوع عدالت است و چرا باید پرداخت کند؟
دکتر حسینی با اشاره به وقوع سالانه ۶۵ هزار تصادف منجر به معلولیت در کشور گفت: ۲۵۰۰ نفر از این افراد دچار معلولیت شدید می شوند که باید تحت پوشش بهزیستی قرار گیرند اما با این وجود بهزیستی هیچ سهمی از محل جرائم راهنمایی و رانندگی ندارد.
وی با بیان اینکه در این موارد می شود با اصلاح قوانین در حد مقدورات کشور ظرفیت را برای خدمت رسانی فراهم کرد افزود: راه های دیگر استفاده از ظرفیت های مردمی در تامین نیروی انسانی و اعتبار است.
دکتر حسینی افزود: نقش و حضور مردم در کارها باید بیشتر باشد. این حضور مردم چگونه محقق می شود؟ با تشکل مند شدن آنها و حضور نظام مند در جامعه. امروز ۲۵ تا ۳۰ هزار تشکل همکار در بهزیستی مجوز دارند که به دنبال گسترش کمی و کیفی آنها هستیم.
وی ادامه داد: در این مسیر مجمع خیرین حامی معلولان در تمامی استانها راه اندازی می شود. همچنین جشنواره خیرین معلولین کشور هر سال به جهت برند سازی و تشویق مردم به مشارکت را برگزار کنیم. حتی می توانیم از ظرفیت اصناف بهره ببریم و به آنها مجوز خیریه دهیم.
رییس سازمان بهزیستی کشور افزود: از این طریق هم مشکل اعتبار و هم تامین نیروی انسانی را حل می کنیم. مجموعه ای از نیروهای توانبخش، مددکار، پزشک، هنرمند، کارفرما و متخصص داریم که حاضرند داوطلبانه به ما کمک کنند.